In verband met de Corona crisis mag de vereniging niet meer repeteren en optreden. Dit weerhoudt onze leden er echter niet van om muziek maken! Sophie en Babs kwamen met het geweldige idee om een instagram account te maken voor onze vereniging, waarop filmpjes van leden worden gedeeld die muziek maken. Nu kunnen de mensen thuis nog steeds plezier beleven aan onze muziek! Deze filmpjes zijn vanaf nu ook te vinden op onze website. De filmpjes zijn te vinden in dit nieuwsbericht.

Graag introduceer ik u aan Babs! Ze trapt af met een vrolijk nummer, welke u zeker zal herkennen.

Hier zien jullie Suus! Ze speelt mee in ons jeugdorkest en laat graag wat horen aan jullie.

Ik wil jullie voorstellen aan Lianne, die voor ons een opbeurend nummer speelt!

Mag ik jullie voorstellen aan Eduard! Om terug te blikken op een toch wel gekke koningsdag thuis, heb ik hier een filmpje van Eduard die op Koningsdag het Wilhelmus heeft gespeeld!

Dit is Koos! Koos is al ruimt 60 jaar lid van onze vereniging en maakt nog steeds met evenveel plezier muziek.

De slagwerkgroep heeft natuurlijk ook niet stil gezeten in deze gekke tijden, waar we ons voornamelijk thuis bezig hebben moeten houden. We weten hoe creatief de slagwerkgroep kan zijn met het maken van muziek met bijzondere materialen. Voor dit filmpje hebben ze dan ook niet meer nodig gehad dan plastic bekers. Klik op het filmpje rechts om hem te bekijken!