Leden

Een bloeiende vereniging met leden voornamelijk uit West-Friesland e.o. De slagwerkgroep bestaat momenteel uit 14 leden, de fanfare uit 31 leden 18 leerlingen. En we hebben een heus opleidingsorkest!

Activiteiten en gezelligheid

Binnen de vereniging staat gezelligheid hoog in het vaandel we hebben daarom ook een jeugdcommissie die jaarlijkse één of meerdere leuke activiteiten organiseert. Voor de verzorging van alle berichten in de Rotonde en de Schakel hebben wij een PR commissie zij houden ook onze Facebook pagina bij.

Dynamische vereniging

Dr. Nuijens is een zeer dynamische vereniging die altijd streeft naar verbetering. Daarom hebben wij een muziekcommissie die, in overleg met de dirigent, ervoor zorgt dat we nieuwe muziek op de lessenaar krijgen. Zo is elk seizoen weer anders!

De muziekvereniging levert aan veel lokale evenementen een muzikale bijdrage. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan het inhalen van Sinterklaas, spelen tijdens dodenherdenking, wielerronde en Koningsdag. Tevens verzorgen we ook diverse serenades bij huwelijken van 50 jaar of langer of op aanvraag, neem hiervoor contact met ons op.