Zondagochtend 17 maart om 11.00 uur zat muziekvereniging Dr. Nuijens in de Schalm paraat om een koffieconcert te geven. De zaal was goed gevuld met publiek. Net als bij ons jubileumconcert op 19 januari werd begonnen met de Feestmars. Vervolgens sprak de voorzitter een welkomstwoordje en memoreerde de onlangs ontvallen beheerder van de Schalm, Kees Ooteman. Het nummer Gabriella’s song uit de Zweedse film “As it is in heaven” werd aan hem opgedragen. Er werd een gevarieerd programma gespeeld van licht en swingende muziek, zoals Fly me to the moon met onze eigen zangeres Marleen Koomen, New York, New York en Someone like you van Adele tot de wat meer gedragen muziek zoals Oregon, West Side Story en New Village.

Het publiek heeft genoten en als toegift werd afgesloten met “Congratulations” wat door het publiek goed werd meegezongen. Het was een geslaagd koffieconcert wat zeker voor herhaling vatbaar is.
Primeur deze ochtend was de kleding van Dr. Nuijens. Het hele orkest is in een modern jasje gestoken. Alle leden hadden een bordeauxrode blouse aan met het nieuwe logo van muziekvereniging Dr. Nuijens. Bij buitenevenementen is er een zwarte softshell jas met logo en bij heel heet weer een t-shirt met logo. Kortom, het ouderwetse kostuum heeft plaats gemaakt voor een moderne variant.