We werden uitgenodigd om op 21 en 22 februari samen met Claudia de Breij op te treden in Schouwburg Het Park in Hoorn. Er was bedacht dat we aan het eind van haar show haar zouden begeleiden met het nummer ‘Onze Harmonie’. Natuurlijk hebben we dit aanbod met veel enthousiasme aangenomen!

We waren onderverdeeld in 4 groepen, twee kwamen aan weerszijde vanuit de coulisse het toneel op en gingen naast Claudia staan. Tegelijkertijd kwamen er twee groepen muzikanten van achter uit de zaal aan weerszijde al spelende naar voren. Toen de hele groep op het toneel was aangekomen zijn we al spelend samen met Claudia (op de trom) en haar band, van het toneel af door de foyer naar buiten zijn gelopen. Daar hebben we al spelend een rondje om Schouwburg Het Park gelopen. Een fantastische en super leuke ervaring om dit te mogen doen.