Afgelopen zaterdag hebben we ons honderjarig bestaan uitbundig gevierd in sporthal de Sluis. Voor een bomvolle zaal hebben de fanfare en de slagwerkgroep een gevarieerd programma opgevoerd. Speciaal voor dit concert zijn vele oud-leden teruggekomen om samen met ons dit jubileum te vieren.

We begonnen met de Feestmars waarbij Richard Kok de tekst zong die zijn vader, ons oud voorzitter, heeft geschreven. Ook trad de Ierse band Unicorn met ons op en zij verzorgde ook de after party. Na de pauze begonnen we met Highland Cathedral en deden dit samen met 3 leden van de doedelzakgroep Arthur Troop Pipes and Drums. Ook de slagwerkgroep hebben verschillende acts uitgevoerd met bezems en bierflesjes wat weer een waar spektakel was. Samen met Enrico Kors een plaatselijke dorpsgenoot hebben we het nummer Iedereen is van de wereld gespeeld. Wat een goed begin van ons jubileum jaar!